Blogg / Kommentera

torsdag januari 29 2009

Tourism Queensland utlyser världens bästa jobb

QueenslandTuristbyrån i Australiens nordöstliga provins Queensland har dragit igång en världsomfattande tävling som fått många att tappa andan. Tävlingen går ut på att hitta en person som från den 1 juli och sex månader framåt ska fungera som en ensam vaktare på den tropiska Hamilton Island vid stora barriärrevet utanför Australiens östkust. De själva kallar det "The best job in the world", och det är nog få som ifrågasätter det påståendet.

Jobbets uppgifter kommer att bestå av att hämta posten, mata fiskarna, blogga om det något ensliga men rätt avslappnade livet och helt enkelt se till att någon snorklar i vattnet, ligger på stranden, utforskar ön och sedan förmedlar till omvärlden allt vad den har att erbjuda. Som om det inte vore lockande nog väntar dessutom en saftig lönecheck varje månad - cirka 140 000 kronor!

Vad är då haken? Ja, att få jobbet. Ryktet om denna enastående möjlighet har spridits som en löpeld över hela jorden. Hundratusentals personer världen över lär söka, och för den som har turen att ta sig vidare till andra uttagningen väntar djupare intervjuer på plats i Australien för att slutligen hitta den som är allra mest lämpad. Men vem vet, det kan bli du!

Gå in här för mer information och för att ansöka om jobbet. Sista ansökningsdagen är den 22 februari.

Posted by Travelstart at 11.58fm to Current Affairs , Kampanjer , Tips , Travel | Permalink | Comments (0)

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annat Rättsligt
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE