Blogg / Kommentera

måndag februari 16 2009

Oslagbar kampanj med BA, samt tips inför ett av världens kanske bästa jobb

Kampanj med British Airways
British Airways är ett av Europas största flygbolag och har sina rötter i det britsiska imperiets fornstora dagar. Nu har du möjlighet att flyga med detta anrika flygbolag till priser som slår det mesta som finns ute på marknaden.

Resperiod: 1 – 31 mars 09, ( för London, 13 februari – 30 juni 09)

Försäljningsperiod: T.o.m. 12 mars, ( för London, t.o.m. 31 mars 09)
 
Stockholm
Dubai- kr.3295 Kairo- kr.3250
Los Angeles- kr.4514 London- kr.1222
Johannesburg- kr.4968
Världens bästa jobb?
Turistbyrån i den australiensiska provinsen Queensland har dragit igång en kampanj som fått många att tappa andan. Alla som vill har nu möjligheten att ansöka till vad de själva kallar världens bästa jobb - ett sex månaders uppdrag som går ut på att vara övakt på Hamilton Island utanför landets soliga östkust.

De betungande arbetsuppgifterna kommer att bestå av att mata fiskarna i det hus man förfogar över, hämta posten, snorkla, dyka, utforska öns omgivningar och sedan förmedla till omvärlden allt vad denna del av landet har att erbjuda. För besväret får man cirka 850 000 kronor. I klarspråk – ett halvår långt, välbetalt äventyr!

Sista ansökningsdagen är den 22 februari.
 
Ansök nu!
Ny chans att tävla om en resa för två till Tel Aviv!
Tel Aviv, som i folkmun även kallas ”staden som aldrig sover”, var den första moderna judiska stad som byggdes i Israel och är nu landets ekonomiska och kulturella center. Det är en livlig stad med underhållning, kultur, konst och festivaler samt ett aktivt nattliv.

Tävla med Air Baltic www.airbaltic.com, Israeliska Statens Turistbyrå och Travelstart. Priset är flyg för två från Stockholm – Riga - Tel Aviv samt 3 övernattningar på hotell Vital i Tel Aviv.

Posted by Travelstart at 04.30em to Aktuellt , Current Affairs , Flyg , Kampanjer , Tips , Travel | Permalink | Comments (0)

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annat Rättsligt
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE