Blogg / Kommentera

fredag maj 15 2009

Sveriges svenskaste jobb!?!

090515_sverigesjobb_perolawiberg Kommer ni ihåg Australiens turistförening som utlyste en tävling om världens bästa jobb? Gör du inte det, klicka här. Travelnews.se uppger nu att Svenska turistföreningen gjort en likadan tävling. Man letar nu efter en person som ska resa runt i Sverige under två månader och visa upp Sverige för turister. Man kallar jobbet för ”Sveriges svenskaste jobb".

Så här skriver Travelnews:
” Svenska Turistföreningen gör som turistmyndigheten i Australien. Någon ska under 60 dagar få göra en modern Nils Holgerson-resa genom Sverige och prova det bästa som landet har att erbjuda.”
Läs hela artikeln på >>>.

Svenska turistföreningen skriver:
” Du som får Sveriges svenskaste jobb kommer mellan den 6 juni (Sveriges nationaldag givetvis) och den 6 augusti att resa runt Sverige med en sidekick för att se det bästa, uppleva det bästa, äta det bästa och prova på det bästa som landet har att erbjuda. Din sidekick heter Filip. Han är med dig på vägen, filmar dig, fotar dig, tröstar dig och äter glass med dig. Ni bor gratis men saknar färdmedel. Ni får ta er fram bäst ni kan. Kanske måste ni lifta.”

Läs hela jobbeskrivningen och ansökningsproceduren på >>>.

Bara för att man gillar att resa så behöver man ju inte resa utomlands. Att resa hemma i Sverige går ju lika bra, om inte bättre. Här finns det en massa saker som man inte har sett. Problemet är bara hur man ska utmärka sig i mängden och få ”Sveriges bästa jobb”?

Foto: Per Ola Wiberg

Posted by Yohanna Ode at 07.45em to Aktuellt , Tips , Tävlingar | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e20115708a35a5970b

Listed below are links to weblogs that reference Sveriges svenskaste jobb!?!:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annat Rättsligt
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE