Blogg / Kommentera

onsdag juni 17 2009

Ny Travelstartkorrespondent i Australien!

Johan ArnbergMitt namn är Johan Arnberg och under närmaste åtta månaderna kommer jag att blogga från Australien. För tillfället studerar jag turism vid Lunds Universitet och min vistelse i Australien grundar sig på ett utbyte till Griffith University på guldkusten utanför Brisbane under höstterminen.

 

Mitt fokus på bloggen kommer vara rekommendationer på platser, allmänna tips tillsammans med hur det är att vara svensk och leva ”down under” under en längre tid.

 

Jag har tidigare bott utomlands i Venezuela, USA, Spanien och Italien. Att backpacka har jag även gjort exempelvis tre månader runt Sydamerika. Du kan läsa några av mina researtiklar på www.backpacking.se alternativt följa min blogg här på http://blogg.travelstart.se/.

See ya mate!  

Posted by Johan Arnberg at 10.53fm to Böcker & Lästips , Förberedelser , Inspiration , Kampanjer , Nöje , Tips | Permalink | Comments (0)

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annat Rättsligt
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE