Blogg / Kommentera

torsdag juli 16 2009

Grüß Gott...

Stairs to nw ... jag heter Anders och är ny bloggare här på TS. Jag kommer från Göteborg men bor en stor del av året i Wien, Österrike, och kommer därför blogga en hel del om sevärdheter och resmål i just Österrike men även från grannländer i Centraleuropa.

Jag jobbar vanligtvis som frilansfilmare inom dokumentärfilm och kommer dela med mig av intressanta erfarenheter från resor jag gjort i samband med filmprojekt och andra äventyr, till exempel i Japan, Zanzibar (bilden t.v.), Spanien och Brasilien. Ser fram emot att skriva och ta del av alla andras upplevelser här på bloggen!

Posted by Anders at 10.35fm to Global Citizens | Permalink | Comments (0)

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annat Rättsligt
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE