Blogg / Kommentera

måndag september 21 2009

Surf's up i Bratislava

R0011088

Vägen hem till Sverige om man bor i Wien går ofta genom Bratislava, eftersom det ligger ett stenkast därifrån (cirka en timme med buss), i alla fall om man flyger med Ryanair. Ryanair har till och med döpt om Bratislava till Wien, vilket är irriterande och förvirrande när man planerar resrutten på deras hemsida.

Själva flygplatsen är modest, tre våningar med två hyfsade fik (en loungig och en mindre loungig), några godisautomater och en restaurang med ungerska specialiteter högst upp, där restaurangpersonalen har vitsat till det genom att klä ut sig till piloter.

Men det bästa med Bratislava flygplats är: gratis Wi-Fi! Hur många flygplatser erbjuder det? Jag har alltid min bärbara med mig och jag har aldrig sett att man erbjuder ett gratis, öppet nätverk på någon annan flygplats. Tummen upp för det.

Bussen mellan Wien <> Bratislava kostar bara 10 €, och har man inte en thriller att läsa på vägen eller laddat MP3-spelare kan man alltid räkna vindkraftverk på de böljande vinfälten tills man somnar.

Posted by Anders at 07.00fm to Flygbolag & flygplatser , Global Citizens , Tips , Travel | Permalink | Comments (0) | TrackBack (0)

TrackBack

TrackBack URL for this entry:
http://www.typepad.com/services/trackback/6a00d83451f19769e20120a572060a970b

Listed below are links to weblogs that reference Surf's up i Bratislava:

Comments

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annat Rättsligt
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE