Blogg / Kommentera

måndag januari 4 2010

Inringning av 2010 i New York

Blombad Rosenbladsbadet är en av de mest populära platserna att hänga, starta roskrig, bli begravd eller bara kasta bladen upp i luften och låta dem regna ner. Foto: Nelson N Chen.

New York sägs vara en av de bästa städerna i världen att fira nyår, det ordnas många olika fester och event och folk kommer från hela världen. Inte konstigt att det då är lite svårt att välja vad man ska göra. Med i beräkningen måste man ju också ta prislappen - många klubbar och till och med vanliga barer tar galna priser denna kväll - och kylan - inga utomhusaktiviteter för mig.

Till slut blev det ändå festen i den gigantiska lagerlokalen i Brooklyn dit de flesta av vännerna skulle. Det var vid en liknande fest jag ledde yoga i september och även nyårsfesten var full av aktiviteter. Det här är något jag verkligen uppskattar, när det inte bara går ut på att dricka och dansa. Det var mer som en lekpark för festglada vuxna, full av konst, installationer och en massa kul.

Några exempel var diverse relaxområden med bland annat uppblåsbara kuddfyllda barnpooler, ett tält med divaner och vattenpipor och ett hav av rosenblad att bada i. Det fanns också rockringar, jättebollar, folk på styltor och det i New York så populära "fotobåset" där alla förevigar minnet av kvällen. 

Posted by Lotta Zachrisson at 10.15fm to Global Citizens , Nöje , Resmål | Permalink | Comments (2)

Comments

nice thanks for sharing :)

Posted by: perfumeinside | 6 jan 2010 03.17.53

You're welcome. These are fun events!

Posted by: Lotta Zachrisson | 7 jan 2010 21.20.18

The comments to this entry are closed.

Travelstart VIP Om Travelstart Annat Rättsligt
Copyright © 1999-2007 Travelstart Nordic AB

Portions copyright Donvand Ltd. 2006
IATA Certified Travelstart SE Travelstart NO Travelstart DK Travelstart FI Travelstart DE